Hotel Dubrovnik

Vaš domaćin u Zagrebu, iza kojeg stoji tradicija od 1929. godine, zbog svoje lokacije na centralnom gradskom trgu, Trgu bana J. Jelačića, idealan je za poslovne goste i turiste te za održavanje različitih seminara, konferencija, sastanaka i banqueta.

Star Grupa

Uvoznik i distributer svjetski poznatih brandova, nudi u prvom redu Kappa i Gate One modne brandove te Jako kao vrhunski brand za sportaše. Ponuda sadrži Reebok, Nike, Adidas, Pumu ali i mnoga druga poznata imena. Veleprodaja i maloprodaja.

Stanograd

30 - godišnja tradicija i reputacija velikog i uvaženog investitora u stambenom zadrugarstvu i stambenoj zgradnji, poslovnost, fleksibilnost, profesionalizam...Proximus Promet

Školski i uredski pribor, šestari za školu, ured i navigaciju, šiljila za školu, ured i kozmetiku, hobby & art proizvodi, fascikli, mape, etui-i, ukrasni papiri, ukrasne vrpce, ukrasne i poklon vrećice, stalci i dispenzeri za omotni papir u roli.

Mar-Mar

Poduzeće koje slovi kao vodeći proizvođač školskih bilježnica na ovom području regije. Proizvodnja se ne bazira na proizvodnji školskih bilježnica, adding rola, omotnog papira u dvobojnom tisku, arhivskih i data mapa te rokovnika.


Bonapharm

Bonapharm d.o.o. - Prodaja lijekova.

Euromont

Tvrtka se bavi uvozom,prodajom i ugradnjom industrijskih, sekcijskih i rolo vrata HAFA kao i garažnih vrata NORMSTAHL.

Sajema

Sajema d.o.o. je tvrtka koja se bavi distribucijom stručne literature iz područja graditeljstva, arhitekture i srodnih tehničkih djelatnosti te postaje jedna od prvih tvrtki na hrvatskom tržištu koja u svojoj ponudi nudi stručnu literaturu iz cijele regije.

Sjemenarna

Sjemenarna d.o.o. je vodeći distributer sjemenske robe, sredstava za zaštitu bilja, hrane i opreme za kućne ljubimce i robe široke potrošnje u BiH. Tvrtka je osnovana 1992 godine i zapošljava 80 ljudi.Gaspra

Tvrtka Gaspra d.o.o. osnovana je 1996. godine u želji da se osnovna funkcija odvija oko sporta i za sport sa vrhunskim proizvodima svjetske kvalitete sa voditeljem koji ima preko 25 godina svjetskog iskustva u sportu i koji je prošao sva svjetska sportska borilišta.


NA VRH